Route

Kijkt u voor vertrek nog even of u een afspraak heeft op het Babylab Dam (Spuistraat) of op het Babylab Plantagebuurt (NieuwePrinsengracht), dit kunt u vinden in de e-mail met de afspraakdetails. Hieronder staat de routebeschrijving naar het Babylab Dam.

Het Babylab Dam bevindt zich op de derde verdieping van het Bungehuis, in de linkervleugel vanaf de lift, in kamer 348. Een van de onderzoekers zal u op de begane grond opwachten of u de trappen ophelpen indien u met een kinderwagen gekomen bent.

Adres Bungehuis:
Spuistraat 210
1012 VT Amsterdam

Klik hier om direct in Google Maps een persoonlijke routeberschijving te maken naar het Bungehuis Babylab

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station loopt u de Spuistraat in (rechts van CS), of u neemt tram 1, 2, 5, 13, of 17, halte Dam. Vanaf de tramhalte loopt u eerst rechtsaf de Raadhuisstraat in en vervolgens neemt u de eerste straat (Spuistraat) links. U vindt het Bungehuis dan aan uw rechterhand. Ook tram 4, 9, 14, 16 en 24 stoppen in de buurt. U stapt dan uit bij halte Dam, en loopt ten zuidwesten van het Koninklijk Paleis de Paleisstraat in. Bij de kruising met de Spuistraat ziet u het Bungehuis aan de linkerkant.

Eigen vervoer
Er is helaas weinig parkeergelegenheid in de binnenstad. Reizen met het openbaar vervoer of de fiets wordt daarom aangeraden. Er zijn wel parkeerplekken recht voor het Bungehuis op de Spuistraat, maar deze zijn meestal bezet. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich onder de Bijenkorf, dit is op zo’n 10 minuten lopen vanaf het Bungehuis.

bungehuis.png

Ingang van het gebouw

Onderzoek