Labbezoek

Elke sessie begint met een kort gesprekje tussen u en de testleider. In dit gesprek zal de testleider de studie uitleggen en wordt er alle tijd genomen om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. Ondertussen kan uw kindje langzaam op zijn of haar gemak komen, bijvoorbeeld door even te spelen op het speelkleed als hij of zij dat wil. Als u instemt met de deelname van uw kind aan het onderzoek, zal u gevraagd worden een toestemmingsformulier te ondertekenen.

Wanneer het kindje er klaar voor is, zullen we naar de aansluitende ruimte gaan waar de eyetracker staat. Voor alle huidige studies blijft de ouder de gehele tijd bij het kind, ook tijdens het onderzoekje. Zo een onderzoekje duurt meestal vijf minuten, en niet langer dan 15 minuten.

Als uw kind op enig moment niet meer op zijn of haar gemak is of gewoon een pauze nodig heeft, zal de testleider de sessie stopzetten om aan de behoeften van uw kind tegemoet te komen. Wij hopen van de sessie een positieve en leuke ervaring te maken voor u en uw kind.

babylab-6.jpg

Onderzoek