Contact / Adres

plaatje_wiegbabylab.jpg Kijkt u voor vertrek nog even of u een afspraak heeft op het Babylab Dam (Spuistraat 210) of op het Babylab Plantagebuurt (NieuwePrinsengracht 130), dit kunt u vinden in de e-mail met de afspraakdetails. Hier staat ook het telefoonnummer van onze medewerker met wie u een afspraak heeft. Hieronder staan de adressen van beide locaties.

Adres Babylab Dam
Het Babylab Dam bevindt zich in het Bungehuis van de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. U wordt buiten opgehaald bij de trappen van het gebouw. Meer informatie over de route naar het Babylab Dam kunt u vinden onder Route Babylab Dam.

Bungehuis, kamer 3.48
Spuistraat 210
1012 VT Amsterdam

Adres Babylab Plantagebuurt
Onze andere vestiging bevindt zich bij Ontwikkelingspsychologie van de Universiteit van Amsterdam, bij het Roeterseilandcomplex. Een van onze onderzoekers zal u bij de ingang opwachten. Meer informatie over de route naar het Babylab en foto’s van de ingang kunt u vinden onder Route en foto’s Babylab Plantagebuurt. Uit ervaring blijkt dat deze ingang niet zo makkelijk te vinden is, dus kijk voor uw eigen gemoedsrust eventjes naar de foto’s, zodat u de juiste plek gemakkelijker herkent.

Gebouw L, kamer 1.03
Nieuwe Prinsengracht 130
1018 VZ Amsterdam

Deelnemen